Om Rörbussen AkutService AB
08 - 747 7 7 10

Välkommen till Rörbussen AkutService AB. Företaget drivs av rörmokarna Jocke Otra och David Bergqvist som tillsammans har över 60 års erfarenhet inom rörbranschen. Med gedigen kunskap utför vi alla förekommande arbeten inom rör och VVS i Stockholm.

Läs mer Teamet Nöjda kunder Vanliga frågor

Lång historik inom Rör & VVS i stockholm

Rörbussen Gruppbild Rörmokare

Originalet till rörfirman, den gröna Rörbussen startades som ett familjeföretag redan 1980 med service, hög kvalitet och tillgänglighet som den stabila vägvisaren. När vi nu lanserar och driver vidare som Rörbussen AkutService AB är det i en ny och modern tappning, men vi behåller den yrkesstolthet, personliga service och genuinitet som en gång var grunden för Rörbussen.

Rörjour, värmejour och avloppsjour dygnet runt

Rörbussen AkutService AB är specialiserade på snabba utryckningar där våra certifierade rörmokare löser akuta problem inom rör. Vår rörjour, tel: 08-747 77 10 har öppet dygnet runt, året runt. Rörfirmans servicelager finns i Saltsjö-Boo, kontoret har vi i Vällingby. Våra rörbussar erbjuder akutservice dygnet runt inom rör och vvs i hela Stockholms län, från Södertälje till Norrtälje.

Avloppsjour Rörjour Värmejour

Din Personliga rörmokare i Stockholm

Jocke Otra Rörmokare Stockholm Rörbussen

Våra miljöklassade (euro 6) och väl utrustade rörbussar rullar i hela Storstockholm och är alltid nära dig som kund när du är i behov av snabb hjälp. Hos oss får du alltid en personlig kontakt och inga jobb är för små eller för stora för oss. Vi blir din personliga rörmokare.

Vi som jobbar här VVS-tjänster

Värmepump­service i Stockholm

Rörbussen AkutService AB erbjuder service och reparationer av värmepumpar i Stockholm. Vi är specialister på akutservice och felsökning av värmesystem och värmepumpar. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att en utbildad rörmokare med lång erfarenhet hjälper dig.

Värmejour
Rörbussen AkutService AB har god kreditvärdighet

Nöjda Kunder

Vår målsättning är alltid att kunden ska känna sig helt nöjd med vårt arbete och bemötande. Omdömen från Reco.se och länk till våra omdömen hos dorunner finns att se här nedanför. Vi är stolta över att ha rekommenderats av reco.se 2018, 2019 och 2020.


Vanliga Frågor och svar

Nedan svarar vi på några av de vanligaste frågorna som våra rörmokare får.

 • Alla privatpersoner som tar vår hjälp med rörarbeten och VVS-tjänster i bostaden kan ha rätt till ROT-avdrag. Avdraget är för närvarande 30% av arbetskostnaden vid renoveringar, reparationer och ombyggnader av befintliga rör, värmesystem och avlopp i bostaden. Om man i sällsynta fall får avslag från skatteverket blir man skyldig att själv betala hela arbetskostnaden. Vi redovisar till skatteverket och rekommenderar att man själv kontrollerar om man har rätt att göra avdraget. Klicka på länken nedan för att öppna skatteverkets hemsida i nytt fönster.


  » Skatteverket
 • Rörbussen utför värmepumpserviceservice och akut felsökning och reparationer av de flesta värmepumpar. Vi utför i dagsläget inte nyinstallation av värmepumpar. » Värmepumpservice

 • Vi har gjort det enkelt för våra kunder genom att ha en minidebitering för icke akuta arbeten på dagtid. De flesta arbeten vi utför faller då inom ramen för minimidebiteringen, t.ex: byte av blandare eller rensning av avlopp. Minidebiteringen är då 1677kr efter ROT-avdrag. Läs gärna mer om vårt fastpris på sidan priser.


  » Prisexempel fastpris
 • Ja, vår jourverksamhet är öppen dygnet runt - året runt. Välkommen att ringa oss för akut hjälp vid vattenläckor, avloppsproblem eller värmeservice.
  Ring 08-747 77 10

 • Säker vatten är branschregler framtaget av vvs-branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Vi på Rörbussen är ett auktoriserat VVS-företag och kan därför utföra Säkra Vatteninstallationer och lämna intyg på dessa.


  Rörbussen är ett auktoriserat VVS-företag

Vårt team

Hos oss arbetar utbildade rörmokare. Vi står för personlig service och hjälper dig med både stora och små rör och vvs-arbeten i Stockholm.

David Bergquist Rörmokare Rörbussen Stockholm

David Bergquist

VD, delägare och rörmokare
Jocke Otra Rörmokare Stockholm

Jocke Otra

Administrativ chef, delägare, rörmokare
Niklas Åsberg Rörmokare Rörbussen Stockholm

Niklas Åsberg

VVS-montör / Rörmokare

Marcus Otra

VVS-montör / Rörmokare