VVS-tjänster - Rörbussen utför allt inom VVS i Stockholm
08 - 747 7 7 10

Rörbussen AkutService AB utför allt inom VVS-branschen. Vi arbetar med kvalitetsprodukter inom värme, rördelar och sanitetsprodukter och utför allt från service av värmepumpar till installation av diskmaskiner. När du anlitar oss kan du räkna med personlig service och korrekt utförda arbeten. Våra rörmokare är certifierade och yrkesutbildade med lång erfarenhet. Vi arbetar huvudsakligen med privatkunder och erbjuder VVS-tjänster i hela Stockholms län.

Rörjour Värmejour Avloppsjour Läs mer

När det inte är akut -Fasta låga priser på mindre service­arbeten

Rörbussen byte av toalettstol

Rörbussen erbjuder fasta priser på arbetskostnaden vid icke akuta och bokade mindre rörservicearbeten och monteringsarbeten i Stockholm, t.ex: byte och montering av blandare i kök eller badrum för endast 1677 kr efter ROT-avdrag. Läs mer och se exempel på sidan priser.

FASTPRIS 1677:- Vanliga frågor

Värmepumpar

Vi utför service och reparationer på de flesta typer av värmepumpar och vattenburna uppvärningssystem. En modern värmepump som är korrekt injusterad och servad kan sänka uppvärmningskostnaden rejält.

Har värmepumpen stannat? Vi är duktiga på akut felsökning och reparation av de flesta värmepumpar.

Badrum

Rörbussen AkutService AB erbjuder allt för det moderna badrummet. Vi arbetar med kvalitetsprodukter och monterar snyggt och prydligt enligt gällande branschregler. Välkommen att kontakta oss när det är dags att renovera badrummet så kan vi ta hand om hela eller delar av entreprenaden. Naturligtvis utför vi även mindre arbeten såsom byte av toalettstolar, blandare och handukstorkar.

Kök och tvättstuga

Vi installerar tvättmaskiner, diskmaskiner, avlopp, tvättställ och blandare i kök och tvättstugor.

Läcker det från diskmaskinen? Kontakta oss för snabb hjälp innan allvarlig vattenskada kan uppstå.

Mindre arbeten som inte är akuta kan ofta göras inom vårt fastpris 1667 kr efter ROT-avdrag.

Läs mer på sidan priser.

Hög kvalitet och bra garantier

Vi arbetar gärna med kända svenska varumärken som Gustavsberg, NIBE, Thermia och CTC. Då vet vi att produkterna håller hög kvalitet, har bra garantier och är anpassade för vårt nordiska klimat.

Hela Stockholms län

Rörbussen erbjuder vvs-tjänster i hela Stockholms län, från Södertälje i söder till Nortälje i norr, även kallat Storstockholm.

Välkommen att kontakta oss för bokning!

Avlopp

Stopp i avlopp från toalett, i golvbrunn, från diskmaskin eller handfat? Vi har kompetens och modern utrustning för att snabbt och smidigt åtgärda problemet. Om avloppsproblemen är av allvarligare karaktär kan vi ombesörja filmning, spolning och renovering eller byte av avloppsstammar i huset.

ROT-avdrag 30%

ROT-avdraget är för närvarande hela 30% på arbetskostnaden för rörmokaren som arbetar i din bostad eller i ditt fritidshus. Du bör själv kontrollera att du är berättigad till rot-avdrag på skatteverkets hemsida. Vi drar av för ROT-avdraget och redovisar till skatteverket.

Smidig betalning

Betalning sker direkt när arbetet är utfört och det går bra att betala med kort eller via Swish. Snabbt, enkelt och smidigt! Vi tillämpar en minimidebitering á 2h + bilersättning. (Ev. materialkostnad tillkommer).

Offertförfrågan

Tryck här för att göra en kostnadsfri offertförfrågan i vårt kontaktformulär. En av våra duktiga rörmokare återkommer inom kort. Vid större arbeten gör vi ett hembesök där vi kan se över vad som behöver åtgärdas och ge råd och tips kring installationen.

Vanliga Frågor och svar

Nedan svarar vi på några av de vanligaste frågorna som våra rörmokare får.

 • Alla privatpersoner som tar vår hjälp med rörarbeten och VVS-tjänster i bostaden kan ha rätt till ROT-avdrag. Avdraget är för närvarande 30% av arbetskostnaden vid renoveringar, reparationer och ombyggnader av befintliga rör, värmesystem och avlopp i bostaden. Om man i sällsynta fall får avslag från skatteverket blir man skyldig att själv betala hela arbetskostnaden. Vi redovisar till skatteverket och rekommenderar att man själv kontrollerar om man har rätt att göra avdraget. Klicka på länken nedan för att öppna skatteverkets hemsida i nytt fönster.


  » Skatteverket
 • Rörbussen utför värmepumpserviceservice och akut felsökning och reparationer av de flesta värmepumpar. Vi utför i dagsläget inte nyinstallation av värmepumpar. » Värmepumpservice

 • Vi har gjort det enkelt för våra kunder genom att ha en minidebitering för icke akuta arbeten på dagtid. De flesta arbeten vi utför faller då inom ramen för minimidebiteringen, t.ex: byte av blandare eller rensning av avlopp. Minidebiteringen är då 1677kr efter ROT-avdrag. Läs gärna mer om vårt fastpris på sidan priser.


  » Prisexempel fastpris
 • Ja, vår jourverksamhet är öppen dygnet runt - året runt. Välkommen att ringa oss för akut hjälp vid vattenläckor, avloppsproblem eller värmeservice.
  Ring 08-747 77 10

 • Säker vatten är branschregler framtaget av vvs-branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Vi på Rörbussen är ett auktoriserat VVS-företag och kan därför utföra Säkra Vatteninstallationer och lämna intyg på dessa.


  Rörbussen är ett auktoriserat VVS-företag